Prečo majú rybie prsty tvar kvádra a nechutí nám modrá saláma?

V poradí tretia inšpiratívna diskusia Creative Mornings Bratislava privíta Martina Hablesreitera z rakúskeho dizajnového štúdia Honey & Bunny, ktoré sa zameriava na kultúru jedenia a dizajn jedla. V posledný novembrový piatok 28. 11. 2014 o 8.45 hod. v Impact Hub Bratislava budú už tradične pre vás pripravené aj zdravé raňajky a kávička.


Dizajnové štúdio z Viedne Honey & Bunny sa už niekoľko rokov venuje skúmaniu kultúry jedla a najmä dizajnu jedla a jeho vplyv na konzumenta. Analyzujú jednotlivé potraviny a kulinárske špeciality a sledujú ako ovplyvňujú naše zmysly a nakoľko sme schopní ich ovládať - napríklad vplyv farby jedla, jeho vôňa, tvar, konzistencia či chuť.  Zoskupenie Honey & Bunny vystavuje a prednáša takmer po celom svete a môže sa popýšiť viacerými oceneniami z oblasti dizajnu, aj pozíciou finalistu European Design Award, získaním World Food Media Award a World Cookbook Award za knihy “food design XL” a “Food Design” a ocenenie Gourmet Voice Award opäť za knihu “Food Design”.

Globálny projekt Creative Mornings je séria ranných prednášok spojených s diskusiou v príjemnom prostredí, s rannou kávou a zdravými raňajkami od Bistro St. Germain a U Kubistu, konajúci sa v zaujímavých priestoroch. V rámci projektu sa už odprezenovalo takmer 44 000 kreatívnych ľudí z rôznych oblastí. Creative Mornings Bratislava sa koná s mesačnou periodicitou a vstup je voľný!

Tešíme sa na vás na treťom Creative Mornings Bratislava! Vstup je voľný, avšak je nevyhnutná registrácia (http://creativemornings.com/talks/honey-bunny).


FB event: www.fb.com/events/331497003708248

FB page: www.facebook.com/creativemorningsbratislava